Zuiddijk 80, Sint Philipsland, Tel. 0167-764027

Diensten

Naast leverancier van verlichting voeren we ook verschillende diensten uit.

Onderhoud

Uw verlichting heeft onderhoud nodig. Door uitval, kapotte onderdelen en slijtage gaan lampen of armaturen stuk. Een voorbeeld is TL verlichting. Deze kan gaan knipperen of volledig uitvallen. Moeilijk bereikbare plaatsen worden pas aangepakt op rustige momenten. Hierdoor gebeurt het dat lampen lange tijd niet branden. Het armatuur of de kapotte lamp blijft echter gewoon stroom verbruiken. Zo betaalt u wel voor de stroom, terwijl u geen licht ontvangt.

Klik hieronder op een item om te weten te komen wat onderhoud precies inhoud en wat de voordelen zijn.

U kunt besparen door onderhoud

Als er een alternatief is voor uw lamp zullen wij dit aan u voorleggen. Hierdoor kunt u op energiekosten besparen. Vaak is de levensduur van de alternatieve verlichting langer, zodat u ook op deze kosten bespaart.

Op het moment dat het u uitkomt

Wij stemmen het onderhoud met u af, zodat het wordt uitgevoerd als het u uitkomt.

Seriematig lampen vervangen

Als de ene lamp is vervangen, gaat korte tijd later de volgende stuk. Herkent u dit? Daarom vervangen wij seriematig uw lampen. Zeker in gebouwen waar de verlichting op hoogte hangt, is het kostentechnisch efficiënter om het onderhoud op één moment te doen, in plaats van elke keer de kosten en tijd van één lamp te bekostigen.

Lichtkwaliteit blijft goed

Naarmate een lamp langer brandt, gaat de lichtkwaliteit achteruit. Hierdoor gaat uw presentatie er minder mooi uitzien of worden foutkansen in werkzaamheden vergroot. De tijd dat alleen de gloeilamp en TL lamp worden gebruikt in gebouwen is al even geleden.

Tegenwoordig zijn er veel alternatieven voor uw verlichting verkrijgbaar die u kosten bespaard, zoals LED verlichting. Op het moment is LED verlichting erg populair. Dit is begrijpelijk, want deze lichtbron gaat veel langer mee dan de huidige lichtbronnen en bespaart u ongeveer tussen de zestig en tachtig procent aan energiekosten voor uw verlichting. Door een vermindering in energiekosten wordt er minder CO2 uitstoot geproduceerd, waardoor u als bedrijf een steentje bijdraagt aan het milieu!

Groene Scan

Een Groene Scan houdt in dat wij uw pand inventariseren op de huidige verlichting. Op basis van deze scan stellen wij een plan op, zodat u inzicht krijgt in wat u kunt besparen op de kosten van de huidige verlichting. U kunt al snel een besparing realiseren tussen de veertig en tachtig procent op de huidige energiekosten van de verlichting. Hieronder kunt u zien hoe we te werk gaan.

Inventariseren

In de eerste instantie maken wij een afspraak met u om uw huidige verlichting te inventariseren.

Uitwerken

Hierna maken we een uitgewerkt plan inclusief bespaarberekening, zodat u de kosten en mogelijke besparing inzichtelijk krijgt.

Optimaliseren

Tijdens bovenstaande procedure kijken we tegelijkertijd samen met u of er op sommige plaatsen meer licht toegepast moet worden.

Uitvoeren

Als u akkoord bent met het voorstel, maken we een afspraak voor de vervanging wanneer dit bij u uitkomt, dit kan eventueel ook in de avonduren of op zaterdag.

Oplevering

Op het moment dat de werkzaamheden uitgevoerd zijn, leveren we samen met u de klus op.

© Van dijke verlichting 2023 | disclaimer | realisatie: Cannect Webdiensten | Ontwerp: Ontwerp Studio Rottier