Zuiddijk 80, Sint Philipsland, Tel. 0167-764027

Project Ardi Keukens en Sanitair

Project Ardi Keukens en Sanitair

Ardi Keukens en Sanitair is een bedrijvig familiebedrijf in het mooie Zeeuwse dorp Sint Annaland. Ruim twintig jaar geleden opende Ardi Keukens en Sanitair de eerste showroom op het industrieterrein van Sint Annaland. Door afspraken na te komen en goed werk te leveren, groeide het bedrijf naar zes vestigingen door heel Nederland. Tegenwoordig vallen deze vestigingen onder de overkoepelende organisatie DB Keukengroep.

Verschillende showrooms van de DB Keukengroep zijn al aangepast, maar nu was de vestiging aan de beurt waar het allemaal begonnen is. Vanzelfsprekend moest dit heel bijzonder worden. Van Dijke Verlichting heeft al eerder samengewerkt met Ardi Keukens. Zo’n anderhalf jaar geleden hebben we de halogeen spots in de showroom vervangen door LED spots. Het doel was om de sfeer warm te houden, maar wel besparing te realiseren. Dit resulteerde in een besparing van 50.000 watt per dag, terwijl de sfeer warm bleef.

We vonden het een compliment dat Ardi Keukens ons weer vroeg om mee te denken over de verlichting van de nieuwe showroom. Deze moest modern worden, maar wel met de huidige warme sfeer. Vanaf het begin zijn we nauw betrokken geweest bij de invulling van de verlichting. We mochten verschillende ideeën aan de tekentafel brengen om er iets speciaals van te maken. Na de uitwerking van het plan, hebben we het in eigen beheer uitgevoerd. We hebben gekozen voor het overzetten van een gedeelte van de verlichting van de oude showroom naar de nieuwe. Verder hebben we nieuwe verlichting geplaatst. We kunnen terug kijken op een fijne samenwerking met een prachtig eindresultaat.

© Van dijke verlichting 2023 | disclaimer | realisatie: Cannect Webdiensten | Ontwerp: Ontwerp Studio Rottier