Zuiddijk 80, Sint Philipsland, Tel. 0167-764027

Project Woonboulevard Poortvliet XXL

Project Woonboulevard Poortvliet XXL

Woonboulevard Poortvliet is een bedrijf wat zich in de jaren ontwikkeld heeft tot een grote speler op het gebied van meubelen en wonen. Het bedrijf staat goed bekend in heel Nederland. Mensen komen van ver om in de dertig woonwinkels aankopen te doen.

In en om het gebouw van de Woonboulevard wordt veel gebruik gemaakt van TL verlichting. Verschillende magazijnen worden door deze lichtbron voorzien van licht. De Woonboulevard was op zoek naar een vervanger voor de huidige lichtbron. Na overleg is er besloten om een test uit te voeren met TL5 verlichting. Dit is een hoogfrequente TL lichtbron, die als vervanger kan dienen voor de huidige TL8 lichtbronnen.

Veel grote ketens, zoals Kruidvat en verscheidene pompstations, werken met deze lichtbronnen. Het voordeel van deze bronnen is dat ze langer meegaan dan de gewone TL8 en 45% minder energie verbruiken. Na deze test hebben we alle lichtbronnen aangepast naar TL5 verlichting. Verder hebben we dit jaar het distributiecentrum met deze verlichting uitgevoerd.

 

 

Bouman 1 Bouman 2 Bouman 3 Bouman 4 Bouman 5 Bouman 6

© Van dijke verlichting 2023 | disclaimer | realisatie: Cannect Webdiensten | Ontwerp: Ontwerp Studio Rottier