Zuiddijk 80, Sint Philipsland, Tel. 0167-764027

Projecten

Verlichting bepaalt voor een groot deel hoe we onze omgeving ervaren. Dat is duidelijk te zien in het verschil tussen dag en nacht, maar ook in het verschil tussen de seizoenen. De voorjaarszon in de lente geeft een hele andere beleving dan de donkere gure dagen van november. Zo is het ook met kunstlicht. In een showroom wordt gezocht naar een warme sfeer, terwijl in een werkplaats of opslagplaats veel en helder licht belangrijk is.

Elk gebouw heeft verlichting nodig. Daarom is het erg belangrijk om naar de functie van een bepaalde ruimte te kijken en in het toekomstige lichtplan hier in grote mate rekening mee te houden. In bijvoorbeeld een kapsalon is een warme sfeer belangrijk, maar daarnaast ook andere zaken. Zo moet er veel licht zijn om details goed te kunnen waarnemen. Daarnaast moet er een hoge kleur waarde zijn om kleuren goed te kunnen onderscheiden. Verder mag de verlichting niet verblindend zijn.

Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker aspect. Met LED verlichting kunt u een besparing realiseren van zestig tot tachtig procent op het huidige energieverbruik van uw verlichting. LED verlichting gaat veel langer mee, waardoor het minder vaak vervangen hoeft te worden. De energiekosten en de vervelende onderhoudsmomenten nemen hierdoor af, wat voor u ergernis en kosten bespaard!

Kortom, voor elk project zoeken we samen met u naar een passende oplossing!
Neem een kijkje bij de gerealiseerde projecten hiernaast ->

© Van dijke verlichting 2023 | disclaimer | realisatie: Cannect Webdiensten | Ontwerp: Ontwerp Studio Rottier